Mit navn er Christina Dreyer. Jeg har i mange år arbejdet i ældreplejen, og altid været glad for at arbejde med mennesker. De sidste par år, er der dog opstået et ønske om at arbejde med mennesker, på en anden måde end jeg hidtil har været vant til.

For mig betyder det alt at have tid og ro til mit arbejde. At kunne skabe den ro og nærvær, der skal til for at mine klienter kan komme ned i kroppen, lade tankerne svæve og gå herfra med fornyet energi og velvære.

I efteråret 2018 tog jeg kursus i Japansk Lifting. Jeg havde en del prøvekaniner lige efter, men kom væk fra behandlingen igen, da der skete en del andre ting i mit liv. Jeg har løbende igennem årene behandlet familie og venner, indtil jeg i Maj 2022 besluttede mig for at tage en overbygning til den Japanske Lifting, nemlig Lifting Gua Sha. Efter at have arbejdet mig igennem mange prøvekaniner, og virkelig set hvad denne behandling kan udrette, har jeg besluttet mig for at prøve at hjælpe så mange mennesker som muligt, med at mindske spændinger i ansigtet, og dermed opnå mere livskvalitet og ro, og få et ansigt med færre rynker og linjer på en naturlig måde, så deres ansigt får mere glød og en bedre udstråling.